Testausta..

Tuesday 6/22/10 time 10:02 PM - Jenni


Heippa!

 

Eilen oli ne mun kuntotestit. Tarkempi tuomio tulee vielä kirjallisena perästä, mutta alustavasti voidaan todeta kehitystä tapahtuneen.

Kehon koostumus oli muuttunut rutkasti parempaan suuntaan sekä staattinen ponnistus oli hyvä. Itse kuntokin oli noussut, mutta testaaja mietti olenko kenties hieman ylirasituksen puolella.

Ei siltikään syytä huoleen..mahdollinen ylirasittuminen on pientä. Pitää vain löytää se kultainen lanka siihen palautumiseenkin. En osaa oikein levätä. Jos treenejä on vähemmän, tungen siihen väliin kaikkea muuta aktiviteettia. :/

Talvella alkaneet rinnan vihlonnat, (etenkin kovemman suorituksen yhteydessä), saivat selityksen. Mulla on tietzen syndrooma eli oireyhtymä, joka aiheuttaa turvotusta yhteen tai useampaan kylkiluun rustoon. Ei mitään vakavaa. Erittäin yleistä. Googlettamalla löytyy lisää tietoa, jos jotakuta kiinnostaa. :D

Toinenkin vaiva selvisi lauantaina. Jalkaterissäni olevat "luutumat" ovat hierojani mukaan yhteydessä erääseen lihakseen säären ulkosyrjässä (kulkee jalkapohjan alta poikittain). Jatkossa kyseiset lihakset tulee hieroa säännöllisesti ja kunnolla.

Molempiin mainitsemiini "vaivoihin" voisi saada apua fysioterapiasta.....Laitetaan korvan taakse. :)


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post