Kuulumisia

Wednesday 8/4/10 - Jenni


On vierähtänyt jo kuukausi viime kirjoituksestani. Kesä on mennyt siivillä..töissä ja treenatessa. Iskän kanssa mietittiinkin joku aika sitten että eipä sitä ihminen juuri muuta tarvitsekaan. :D Muutaman tärkeän ihmisen vielä siihen rinnalle.

Viime viikonloppuna olin Turussa ystäväni häissä. Oli kyllä hienot ja mukavat häät! Eilen näin yhtä ihanaa vauvaa pienimuotoisen juhlapäivän merkeissä. Äitikin käväisi menneellä viikolla muutaman päivän Helsingissä.

Kävin tänään rullailemassa Pirkkolan urheilupuistossa. Vellu pääsi samalla harjoittelemaan liikkuvan kohteen kuvaamista. Tuloksena saimme kuvakansioon muutaman kuvan, joten käykäähän katsomassa ja kommentoidakin saa. :)

Nyt on jo myöhä, joten pitää mennä nukkumaan. Huominen kun jatkuu samalla kaavalla..treenatessa ja töissä.


Comments

8/6/10 9:39 AM  Artsi

Näkee, että treenejä tehdään helteestä huolimatta. Kävin myös seuraamassa Teamin hiihtäjien osallistumista Piken ja Mustin leirille. Siellä myös tehtiin kovia harjoituksia helteestä huolimatta. Näki myös, että hekin ovat harjoitelleet ja pystyivät leirillä hyviin suorituksiin. Toivottavasti intoa riittää jatkaa samoin sillä sato korjataan sitten talvella.

Lähden Levin leirille Erikan mukaan elokuun viimeisenä viikonloppuna ja siellä taas tehdään kovia harjoituksia.


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post