Syksy

Thursday 8/12/10 - Jenni


Koulu on joillain jo alkanut ja lopuilla alkaa pian. Omat opiskeluni jatkuvat syyskuun alussa. Ilma on muuttunut hieman syksyisemmän oloiseksi vaikka päivällä usein onkin lämmintä. Tuuli tuoksuu ja tuntuu syksyisemmälle ja Helsingin illat pimenevät entistä nopeammin.

Huomasin juuri etten ole ollut risaleikkauksen jälkeen ollenkaan kipeänä, kun ennen olin vähinään kerran tai pari kesän aikana. Tosin nyt on hieman pientä flunssantuntua, koska kastelin itseni tiistain lenkillä neljä(!) kertaa ja kylmetyin hieman. Kyllä se pian ohi menee.

Maantiepyöräni on alkanut vanhuuttaan uhittelemaan. Kesken lenkin takavaihtaja yhtäkkiä lopetti vain toimimasta sekä kenkieni klossit irtoilivat jo toistamiseen tälle kesää. Toisesta klossista ruostui jopa poikki yksi pieni osa. Mutta eipä tuo mua hidasta.. pitää korjauttaa vanhus ja kotona Oulussa mulla on toiset kengät. Syksyllä muutenkin ajattelin ajella enemmän maastopyörällä. :)


Comments

8/16/10 9:44 AM  Artsi

Koulujen alkaminen tuo teille opiskelija/urheilija lisä haastetta ja miettimistä ajankäyttöön. Toisaalta urheilu kyllä parantaa sitä koulunkäyntlä

8/16/10 2:13 PM  Heikki

Tsemppiä treeneihin kaikille


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post