Matkakohtaiset ja sprinttereiden SM-kisat

Saturday 1/8/11 time 4:19 PM - Jenni


Huh! Vihdoin!

 

Olen täällä Seinäjoella ja vielä pari tuntia sitten sai jännätä kuinka käy sprinttereiden SM-kisoissa mun mitalien suhteen. Piste-etumatkaa oli ihan hyvin, mutta ei liikaa tonnillekaan.

Elikä eilen ja tänään on kisattu pikaluistelussa sprinttereiden SM-mitaleista sekä matkakohtaisista 500 ja 1000 metristä Seinäjoella. Kärki meni erittäin kovaa sekä miehissä että naisissa. Eilen kisattiin rankassa lumisateessa ja tuultakin puski takasuoralla kasvoihin. Jokainen luistelee siis 500 ja 1000 metriä molempina päivinä, joiden yhteispisteiden perusteella jaetaan sitten sijat. Matkakohtaisissa 500 metriä luistellaan kaksi kertaa ja 1000 metriä kerran. Arpaonni ei oikein suosinut ja sain ulkoradan lähdön siihen tonnille, mutta ei siitä sen enempää. Olin niukasti viides.

Eilisten luisteluiden jälkeen olin kolmantena sekä 500 metrin matkakohtaisella että yhteispisteissä. Yöunet eivät kuitenkaan menneet vaan pikemminkin väsytti aamulla kun heräsin. Tahtoa ja asennetta riitti, mutta kropan käyntiin repiminen vaati töitä. Loppujen lopuksi luistelullisesti ei varmaan ollut mitään kaikkein kauneita menoa, mutta tahdon voimalla pääse yllättävän hyvään vauhtiin.

Tänään olin kolmas sekä 500 että 1000 metrillä ja loppujen lopuksi eilinen sijoitus säilyi. Siihen vaadittiin parivoitot ja onnistuin sen tekemään! Jeee!

Aina ei ole kovin helppoa treenata kun kesäisin on paljon töitä ja lähes ympärivuotisesti opiskelu. Rahoitus on kuitenkin keskeisessä asemassa leirityksien ja välinehankintojen sekä lihashuollon mahdollistamisen kannalta. Toistaiseksi on pärjätty.

Kiitokset kaikille tukijoille, niin perheelle sekä sponsoreille ja muille hengessä mukana oleville!


Comments

1/11/11 4:52 PM  Fani

Hienoja kuvia, kova saavutus ja kovia aikoja


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post