Erfurt

Saturday 2/26/11 time 4:35 PM - Jenni


Heippa!

Nyt on onneksi lauhempaa! :)

Käväisin viime viikolla kisaamassa Erfurtissa, Saksassa. Oli aivan mahtava reissu ja harmitti lähtä kotiin niin pian. Luisteleminen oli tosi mukavaa! :) Ei malta odottaa koska pääsee seuraavan kerran halliin starttaamaan.

Totuttelemista se toki hieman vaatii näihin Suomen "huippu"olosuhteisiin verratessa. Halli-ilma on kuivempaa kuin usein arvaakaan ja minuakin hieman vaivasi halliyskä. Toinen keskeinen asia hallijäillä on jään hyödyntäminen eli on osattava luistella oikein ja pyrittävä hyödyntämään liuku.

Erfurtin halli on nimetty Gunda Niemann-Stirnemannin mukaan, joka tällä hetkellä oman aktiiviuran lopetettuaan toimii valmentajana. Hänkin oli aivan ihmeissään kuinka voimme täällä Suomessa luistella näillä kauheilla pakkasilla. :D

Reissulta sain myös muutaman kuvan, jotka löytyvät kasiosta nimeltä Erfurt. Valitettavasti yhtään kuvaa varsinaisesta luistelusta ei ole huoltojoukkojen niukkuuden..vai pitäisikö sano puutteen..vuoksi. Jokaisen oli keskityttävää omiin juttuihinsa, joten valokuvaaminen oli toisarvoista siinä tilanteessa.

Jos joku ihmettelee kuvakansiosta löytyvää "turistikuvaa" Mariendomin ja St. Severin kirkoista, niin ne ovat vain murto-osa Erfurtin kaikista 38 kirkosta. :D Kävin vierailemassa siinä isomassa (kuvassa vasemmalla) ja oli aivan ihanan näköinen ja kaunis sekä rauhallinen paikka.


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post