Inzell

Friday 10/14/11 time 8:59 PM - Jenni


Heippa!

Oon taas täällä Inzellissä leirillä. Oli tarkoitus jo aiemmin kirjoittaa tänne, mutta hotellissamme on maailman hitain ja huonoiten toimivin netti. (Kaikella kunnioituksella. Muuten hotelli on tosi jees. ) Melkein viikko täällä on jo vierähtänyt ja vielä olisi kymmenen päivää jäljellä.

Itse viihdyn täällä. Maisemat ja ilmasto ovat ihania samoin kuin koko kylämiljöö. Pieni kylähän tämä on, mutta luistelijoita täällä on paljon ympäri maailmaa. Hallikin on mielestäni viihtyisä. Seininä ovat pääosin ikkunat, joten on mukava kun näkee vähän uloskin ja valo tulee ulkoa sisään. On nyt pakko oikein erikseen kehua hallin henkilökuntaa. He ovat todella ysätävällisiä ja antavat käyttää myös kuntosalia sekä kunto-/spinningpyöriään kunhan vain kysäisee.

Huomenna olisi kauden eka startti. Olen 13. pari naisissa 500 metrillä. Lähtö tapahtuu noin kello 11 paikallista aikaa sisäradalta. (Nyt vielä selkeytyksenä sen verran että on olemassa sisä-ja ulkorata ja aina takasuoralla vaihdetaan rataa.) Sisäradan lähtö on varmasti todella hyvä juttu, sillä minulle on vielä haasteellista pysyä sisäkurvissa vauhdin ollessa päällä. Tuo sisäradan lähtö mahdollistaa hyvän kiihdytyksen ja pystyy vielä kurvissa lisäämään vauhtia. Tänään tosin hoksasin pari juttua, miten siellä kaarteessa pysyy paremmin. Jos niistä olisi apua. :)

Tänään minulle tuli jokin ihmeellinen niskakipu. Vähän kuin olisi krampissa koko niska. Hotellin tyynyt ovat aika huonot, mutta en usko että se yksistään on syy tuohon niskan vihoitteluun. Jos yrittäisi vielä venytellä lisää ja hierotuttaa sitä. Toivotaan, että se menee paremmaksi.

Ai niin! Hyviä uutisia välinerintamalta. Luistimeni ovat kuulemma valmiit, joten saan ne tämän reissun jälkeen sisäänajoon. Pidetään sormet ristissä, että kengät ovat onnistuneet, ettei niitä tarvitse lähettää takaisin. Tänään vähän tympäsi jo nuo vanhat luistimet-kenkä on murtunut poikki ja teristä ei nyt kannata puhuakkaan. Saa koko ajan olla säätämässä noitten luistinten kanssa. Mutta annetaan niille nyt vielä mahdollisuus auttaa mua ennätyksiin tällä leirillä. :D

Nyt alan teroittamaan luistimet!


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post