Välineistä

Tuesday 1/24/12 time 10:47 PM - Jenni


Uudet luistimenihan tulivat tuossa marraskuussa (Viking custom made). :)Tykkään niistä ja ne ovat hyvät, mutta olen aikeissa lähettää ne silti kauden jälkeen takaisin Hollantiin. En kuitenkaan kovin pitkäksi aikaa, vaan tarkoitus olisi että he kovettaisivat luistelukenkiäni siellä hieman lisää.

Kumipuvun tilasin jo kertaalleen, mutta se ei ollut niin miellyttävä kuin oletin, joten se jäi sitten ostamatta. Olen tässä tutkaillut hieman tuota pukuasiaa, mutta toistaiseksi en ole vielä tehnyt mitään päätöstä siitä, mistä tai minkälaisen puvun ostan.

Teroituskiviä tuli pari lisää. Timanttikivi minulta vielä puuttuu, mutta olen aikeissa ostaa sen Calgarysta, jonne matkaan maaliskuussa (kerron tuosta matkasta myöhemmin hieman lisää).

Teroitusteline kaipaa hieman oikaisua. Se on reissussa rähjääntynyt, joten en nyt sitten uskalla teroittaa sillä luistimiani ennen kuin se on kunnossa. Onneksi kyseessä ei ole mikään kovin iso homma, joten teline on jo pian kunnossa.

Muita väline- / vaateasioita en ala tässä nyt sen enempää avaamaan. Täytyy kuitenkin todeta, että menot aikaisempiin vuosiin ovat kasvaneet. Osa syynä ovat tietysti lisääntyneet luistelureissut ulkomailla. Reissut ovat mukavia ja opettavaisia, joten tarkoitus ei ole valittaa vaan ensisijaisesti korostaa sponsoreiden ja muiden tukijoiden merkitystä. Ilman apua ei tätä pystyisi tekemään. Kiitos siis kaikille tuesta! :)


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post