Sprintti SM 2013

Monday 2/11/13 time 2:18 PM - Jenni


Heippa!

Viikonloppuna kisailin Oulunkylässä sprinttereiden SM-kisoissa. Kotiin tuomisina oli kolme mitalia. Keli oli joka päivä huonompi ja raskaampi. Pakkasta -1 tai sitten nollassa ja lunta tuprutti koko ajan. Lumisateen vuoksi jäädytystä ei voitu tehdä ja nollakeli pehmensi jään entisestään. Märkä lumi jumittui vielä jään pintaan, joten karvamatto oli valmis! :D Voidaan tietysti sanoa, että keli on kaikille sama ja niinhän se onkin. Olen kuitenkin sitä mieltä ettei tuo sanonta täysin päde, sillä ihmisten ominaisuudet ovat erilaisia. Minä ainakin olen aika painava ja raskastekoinen happokone, joten minulle haastavissa olosuhteissa onnistuin hyvin. :)

500 metriltä tuli hopeaa, 1000 metriltä pronssia sekä yhteispistekisassa pronssia. Ainahan sitä nälkää jää, mutta kokonaisuudessaan olen tyytyväinen. Minulla on vielä kehitettävää tekniikassa ja ennen kaikkea olosuhteissa. Työnkäynnin, opiskelun ja urheilun yhdistäminen on haastavaa eivätkä Oulun olosuhteet ole olleet kovinkaan usein suotuisat. Yhteispisteiden ykkös ja kakkos naiset ovat molemmat asuneet maailman parhaimpien hallien läheisyydessä useita kuukausia. Selvimmät erot hallissa ja ulkona luistelemiseen on se, että treeniohjelma voidaan toteuttaa ja olosuhde on sama, hallissa kun ei ole tuulta eikä lumi- tai vesisadetta. 

Ensi vuonna pyrin kirkastamaan mitalien väriä. Sitä ennen pitää tehdä kovasti töitä niin treenauksen kuin myös sponsorien hankinnan ja sitä kautta olosuhteiden parantamisen osalta. Kausi ei onneksi ole vielä tässä. Ensi viikonloppuna saatan mennä Suomi-Venäjä-Norja Barents-maaotteluun, mutta ainakin Calkukkonen_mitalit_lah_090213.jpggaryssä olen iskussa maaliskuun alussa käytävissä kauden päätöskisoissa.

Kiitos kaikille onnittelijoille ja tukijoille! :) Ilman teitä tämä olisi vieläkin haastavampaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post