Kesäkuulumisia

Sunday 6/30/13 time 9:07 PM - Jenni


20130603_1236242.jpgKesäsateen jälkeisiä terveisiä kaikille!

Viimeisestä kirjoituskerrasta onkin jo tovi vierähtänyt.

Silloin olin kotiutunut Lontoosta, minkä jälkeen oli hetki taukoa kaikesta treenaamisesta eli ns. ylimenokausi. Ennen vappua aloitin tekemään peruskuntokautta ja heti vapun jälkeen lähdinkin jo Moskovaan ratapyöräilykisoihin. Kisat menivät hyvin. Olin lempimatkallani 500 metrillä 10. (ja paras suomalainen) ajalla 39,59 s., joka oli samalla oma ennätykseni. Sprintissä (lentävä 200m) olin 13. Kaiken kaikkiaan reissu meni opintomatkasta sillä kaikki oli uutta – lähtötelineestä lähteminen, 333m huippurata, välineiden säätämisen uudet ulottuvuudet, rullilla ajaminen, yms.

Reissun jälkeen jäin vielä joksikin aikaa Helsinkiin, jotta voisin totutella Helsingin veloon ja muutenkin saada lisää harjoitusta uuden pyöräni kanssa. Samalla pääsin kokemaan parisprintin harjoittelua, sillä kuulunhan nykyisin IK-32:een ja minulla on ensimmäisen kerran mahdollista osallistua parisprinttikisoihin. Mahtavaa! :) Laji- ja välinetuntuma ovat olleet heikoimmat asiani ratapyöräilyssä, mutta mitä voi olettaa, kun en ole vuosiin pyörällä kunnolla ajanut. Helsingin vierailun päätteeksi ajoin vielä 500m huippuaikaan 38,6s eli lähes sekunnin nopeampaa kuin Moskovan huippuvelolla! Kyllä siinä porukat vissiin taisivat vähän kummastella, mutta itseasiassa itselle jäi tunne että pystyn vielä parempaankin.

Helsingistä palattuani olen taas ollut perusasioiden äärellä eli pääasiassa olen puskajusseillut hyttysten, ampiaisten ja paarmojen ympäröimänä. Aluksi ne häiritsivät keskittymistäni, mutta kaikkeen tottuu. Harmi vain että hyttysen pistoista tulee aina hirveän isot ja kutiavat pahkurat, jotka lopulta muuttuvat mustelmiksi.

Seuraavat reissuni suuntaavat Helsinkiin, joista ensimmäinen alkaa jo ensi tiistaina 2.7. ja seuraava SM:ien aikaan 20. – 28.7. Torstaina on taas mahdollista ajaa 500m. Jännä nähdä mihin rahkeet nyt riittävät. :) Treenit ovat menneet todella hyvin, mutta myös kisassa pitää onnistua, matkasta palautua, kestää kuumuutta, pitää energiatasot kohdillaan, saada oikeanlainen vireystila, yms. Tulos koostuu useista elementeistä, mikä luo aina omat haasteensa, mutta tekee tästä juuri urheilua!


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post