Syksytunnelmissa

Friday 8/23/13 time 2:13 PM - Jenni


Kyllä se tuo syksy tulee aina jotenkin todella nopeasti vaikka eipä se minua haittaa, sillä sehän tietää vain sitä että luistelukausi lähestyy. Ensimmäinen leiri minulla on Berliinissä syyskuun puolessavälissä.

Olen nyt hieman muuttanut valmentautumistani sekä treeniohjelmiani aikaisempiin vuosiin verrattuna ja odotankin innolla tuottavatko ne tulosta. Joku voisi ajatella, että otan turhia riskejä, mutta minun uranihan tämä on. Jos mennään metsään, niin mennään sitten ihan rytinällä. Eipähän tarvi vanhempana jossitella sitä ettei kokeillut erilaisia asioita ja tapoja tehdä. Itseasiassa minulla on aika luottavainen mieli tulevasta talvesta, mutta katsotaan nyt miten menee, sitten sen vasta näkee. Aina jos hommat menevät eteenpäin, voi olla tyytyväinen ja toisaalta virheistähän oppii myös.

En yleensä puhu koulutuksestani täällä, mutta nyt voin sen verran kertoa, että olen miettimässä aihetta graduuni. Markkinointi on pääaineeni ja olenkin päätynyt sponsoroinnin tutkimiseen. Aiheen tarkentaminen on vielä vähän suunnitteluasteella. Jos jollain teistä tulee jokin aihe mieleen, niin mielelläni kuulisin siitä. Varsinainen kiire tällä gradulla ei ole, mutta tarkoitus olisi saada se valmiiksi keväällä-alkukesästä jottei jää roikkumaan. Vuoden lopusta on tulossa kiireinen, joten empirian keräämisen aloitan vasta vuodenvaihteen jälkeen. Aika menee kuitenkin nopeasti, kuten tuli juuri todettua, joten aiheen rajaaminen ja teorian kerääminen sekä mahdollisesti myös haastattelupatteriston kehittäminen ajoittuvat syksyyn-alkutalveen.

Mutta nyt on aika taas keskittyä tulevaan treeniin, joten ei muuta kuin treeni-intoa kaikille! :)

 

 

 

 

 

 


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post