Yhteenveto

Monday 12/23/13 time 1:44 PM - Jenni


Kotona ollaan!

Universiadeissa tein ulkoratojen ennätykseni myös tonnilla, mutta en ole siihen siltikään kovin tyytyväinen . En saanut vauhtia päälle ja viimeinen kierros oli todella huono. Lihaksistokin tuntui jotenkin tosi vihlovalta. No, sittenpä tulikin flunssa. Onneksi ei mitään kunnon kuumetta, mutta kurkku on ollut muutaman päivän todella kipeä. 

538538p1665ednmainjenni_kukkonen_1.jpg

Yhteenvetona todettakoon, että vuosi on ollut kaikin puolin hyvä, mutta erittäin stressaava. Pitää vielä vähän hienosäätä tätä kokonaisuutta. Luulen että sairastelenkin paljon osittain kaiken stressin ja kiireen vuoksi. Ihan kotiakaan ei kannata jäädä, mutta ylimääräiset hommat pitää karsia pois. Nyt vasta tuntuu että alkaa olla uutta puhtia luistelukauteen ja kausi on kuitenkin jo pitkällä. Mutta nämä nyt ovat sellaisia asioita, joihin voi paljon itse vaikuttaa. :)

Teettekö uuden vuoden lupauksia? Omani voisi olla keskittyä olennaiseen eli koulun valmiiksi saattamiseen sekä cup-rajan rikkomiseen 500 metrillä. Lisäksi pyrin olemaan analysoimatta, suunnittelematta ja stressaamatta liikaa kaikkea (mikä on liiankin ominaista minulle).

Toivotan kaikille oikein lämpöistä ja rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta! :)

Käykääpä lukaisemassa oheinen juttu: http://www.tulaviisi.fi/Jutut/TabId/869/ArtMID/1665/ArticleID/50347/Pohjoisen-salama-mielii-maailmancupiin.aspx


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post