Kesäkuulumisia

Tuesday 7/22/14 time 11:29 PM - Jenni


Huh kun on ollut kuumia päiviä viime aikoina! Tänään on jo ihan pyörryttänyt kunnolla tuo kuumuus. Olen jotenkin kyllä niin talvi-ihminen ja ihonikaan ei rusketu, joten välissä tuntuu jo liian tukalalta. Toki pidän myös lämpimästä ja tekeehän se hyvää lihaksille. :)

Kesä on mennyt joutuisasti mutta tehokkaasti. Treenit ovat olleet monipuolisia, laadukkaita ja melko terveenäkin olen pysynyt. Kaikin puolin on hyvä fiilis ja uskoa löytyy tekemiseeni sekä tietysti itseeni. Innolla odotan kauden alkua, mutta olen silti tyytyväinen että vielä on aikaa treenatakin.

Osa on saattanut huomata ettei mitään pyöräilyyn liittyviä juttuja minusta ole ollut esillä. No se on kuulkaas sillä tavalla, että pyöräily on jälleen jätetty taka-alalle ja harjoittelumuodoksi. Viime vuoden kokemukset useasta kisakaudesta putkeen (käytännössä koko ajan kausi päällä) ja erityylisestä harjoittelusta väsyttivät minua aika paljon. Toisaalta taas luistelun kannalta tärkeitä hajoitteita jäi tekemättä ja luistelu oli ihan hukassa melkein koko kauden. Toki osansa soppaan toivat valmentajakuvioiden muutos sekä vanhan tekniikan hajoittaminen ja uuden rakentaminen. Henkisesti ja fyysisestikin tuo kahden lajin aika oli raskasta vaikkakin myös ihan mukavaakin. Jo luistelukauden alussa olin tosi väsynyt vaikka silloin sitä intoa pitäisi juuri löytyäkin. Onneksi sain loppukaudesta parannettua ennätystäni todella paljon ja sillä tavalla myös pelastettua kauteni. ;D Samalla sain uskoa tulevaan ja että oikealla tiellä ollaan. Nyt kun olen kesän saanut keskittyä luisteluun, tunnen kasvaneeni urheilijana ja samalla tavoitteeni ovat selkeytyneet kirkkaiksi.

Voi että kun saisi pysyä terveenä ja päästä hyviin olosuhteisiin jo heti alkukaudesta! :)

Nautitaan!

ps. Gradu on stressannut jonkin verran, MUTTA lupaan sen nyt täällä julkisesti...palautan sen elokuun loppuun mennessä! Iik! :)

pss. Pakkasessa on 10 kg mansikoita. NAM! Kiitos Seijalle kun toimit mansikkakuskina. :)


Comments

8/19/14 1:59 PM  Kalle

Hyvä juttu. Terveenä jos pysyy, niin tulosta tulee.


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post