Terveiset Inzellistä!

Wednesday 2/4/15 time 12:41 PM - Jenni


20150126_1605242.jpgTäällä sitä ollaan oltu koko tammikuu ja nyt tuli vihdoin aika (ja vähän voimiakin) kirjoittaa kuulumisiani. Tammikuussa on karkiasti ottaen treenattu semmoset 100 tuntia ja mukaan mahtuu muutamia reissu- ja lepopäiviä sekä pari keveämpää päivää ja kisaa.

Viimeksi kirjoittelin joulukuun alussa, jolloin viimeistelin graduani. Noh sehän palautui ja jouluukun 18. päivä minusta tuli virallisesti KTM, joten yksi etappi on saavutettu eikä mitenkään kovin huonosti. :) Sen jälkeen kävin kisaamassa Erfurtissa ja Kazakstanissa. Tammikuun alussa pakkasin laukkuni kohti Kia Speed Skating Akatemiaa. Siitä lähtien olen harjoitellut täällä. Olen tehnyt paljon uusiakin asioita ja pyrkinyt laadukkaaseen tekemiseen kaikessa. Välissä on kyllä pää ja kroppa olleet niin jumissa, että ei ole jaksanut ajatella tai tehdä mitään, mutta eikö sitä niin sanota että sillä se lähtee millä on tullutkin? Vai mitä Pentti Kiiskinen? ;)

20150127_105905.jpgSain mahdollisuuden jäädä tänne vielä helmikuuksi, joten hommat jatkuu. Tavoitteena olisi päästä nostamaan kisakuntoa ja –tasoa esiin tämän lähes vuoden kestäneen treenaamisen jälkeen. Osa miettii, miksi tulin kesken kauden tänne ja muutin koko pakan. Itse ajattelen että se työ on joskus tehtävä ja tämä on investointi tulevaan. Minä koen Oulussa treenaamisen haastavaksi, joten tuntui luontevalta lähteä hakemaan olosuhteita muualta.

Mutta se näyttääkin olevan lounasaika, joten ei muuta kuin syömään ja päikkäreille. Vähän myöhemmin sitä sitten mennään taas!

Treeni-intoa ja kisamenestystä kaikille! :)


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post