Aika kuluu nopeasti

Monday 2/23/15 time 10:57 AM - Jenni


Heippatirallaa!

Aika menee kyllä aivan älyttömän nopeasti. Kohta on kaksi kuukautta ohi ja kotiinpaluu koittaa. Voisihan tänne Inzelliin vielä jäädä, mutta kansainvälisiä kisoja ei enää tällä kaudella täällä järjestetä ja hallikin menee kiinni jo heti maaliskuun ekoina päivinä. Ja toisaalta on kiva päästä kotonakin käymään.

Viikonloppuna oli kisat, jotka menivät ihan hyvin. 500m kauden paras aika parani ensin 41,22 ja sunnuntaina 40,91 sekuntiin. Ennätys lähenee, mutta ei vielä tullut. Tonnilla sen sijaan tuli uusi ennätys 1,24,42 minuuttia, mutta ei sitä voi ihan puhtaaksi luisteluksi kehua. Avaus 200m oli oma ennätykseni, mutta siinä 500 metrin kohdalla alkoi jo painamaan. Viimeinen kierros tippui aivan liikaa. Maaliin tullessa mua vaan nauratti kuinka hapoille voi ihminen mennä ja miten vaikiaksi se luistelu sen jälkeen menee. :D Valmentajakin sanoi, että näki että kovasti yritin luistella lopussa oikein, mutta se jäi enemmän yrityksen tasolle. Haha! :D Nooooh, tästä nyt vaan vähän lisää treeniä, niin kyllä se tonnikin joskus menee vielä kunnialla maaliin. Ollaan siis treenattu täällä 500 metrin ja erityisesti tekniikan ehdoilla, joten siltä osin ei voinut kauheasti tonnilta odottaa, mutta ihan hyvä aika tuli.

Nyt vielä tämä viikko treeniä täällä ja sitten Suomeen. Nyt peukut pystyyn, että siellä voi treenata. Oulussa on ilmeisesti kenttä pehmennyt ja suljettu viikonloppuna. Kyseisellä kentällä olisi tarkoitus luistella Barents -ottelu 7.-8.3. Sm-kisat puolestaan järjestetään Seinäjoella 13.-14.3. Pitkän ajan ennusteet lupailivat yöpakkasia, joten luottoa löytyy, että saadaan kunnon jäät vielä molempiin kisoihin. Sm-kisojen jälkeen lähden suoraan Calgaryyn, minkä jälkeen kausi onkin jo ohi.

Mitäs ensi kaudella sitten? Kovasti on kaikki vielä avoimena, mutta se on selvä, että olosuhteiden perässä haluan mennä. Siksipä Suomeen jääminen ei ole listani kärkipäässä. Haluaisin tulla tänne akatemiaan, mutta mitään takeita siitä ei ole. Huolimatta siitä, mihin ratkaisuun päädyn, kaikki maksaa. Minun täytyy toden teolla alkaa keräämään rahoitusta, jotta saan ensi kauden järjestymään. Jos sinulla on ideoita tai yhteistyöehdotuksia, niin olisin erittäin otettu, jos ottaisit yhteyttä sähköpostitse (jenni.kukkonen1@gmail.com).

Treeni-intoa kaikille ja tsemppiä koitoksiinne! :)


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post