Oulun Suolahoitola

Thursday 6/4/15 time 9:56 PMHeippa!20150508_101959.jpg

Kesä on aluillaan ja kohta pääsee jo jäällekin. :) Siksi päätinkin laittaa kroppani entistä parempaan iskuun ja lähteä kokeilemaan suolahoitoja. Päälimmäisenä syynä minulla oli jatkuva ajoittainen nenäverenvuoto, johtuen ilmeisesti kuivista limakalvoista, sekä allerginen nuha. Nuorempana sairastelin paljon. Kärsin useita poskiontelotulehduksia vuodessa ja lisäksi pitkiä flunssakausia. Yhä edelleen olen herkkä saamaan flunssan. Lisäksi minulla on krooninen ihosairaus psoriasis, virallisemmalta nimeltään pisarapsoriasis (psoriasis guttata), josta en yleensä paljoa puhu. Ei siksi, että häpeäisin sitä, mutta minulle se on osa minua ja jokapäiväistä elämääni enkä suoraan sanoen aina edes muista koko sairautta, mikä johtuu varmasti sairauden tämän hetkisestä hyvästä tilanteesta. Ihoni on nyt hyvässä kunnossa vaikkakin se vaatii jatkuvaa hoitoa ja rasvaamista.


Flunssaan ja poskionteloiden tukkoisuuteen sekä nenäverenvuotoon liittyen päädyin etsimään enemmän tietoa suolahuonehoidoista. Olin aiemmin kuullut suolahuoneen vaikutuksista hengitystietulehduksiin, allergiaoireisiin sekä myös ihosairauksiin. Omaa aiempaa kokemusta kyseisistä hoidoista ei minulla juuri ollut. Lopulta löysin Oulussa Isokadulla sijaitsevan Oulun Suolahoitolan, jonne päädyin ottamaan kymmenen kerran suolahuonehoitojakson. Kymmenen kerran hoitojakson saa 200 eurolla ja viiden kerran jakson 110 eurolla.


Oulun Suolahoitola on perustettu vuonna 2007 ja sitä voidaan pitää Oulun monipuolisimpana suolahuonehoitolana sillä he tarjoavat suolahuoneen ja hyvinvointia edistävän tuotevalikoimansa lisäksi myös erilaisia hierontoja sekä luontaishoitoja. Katsotaanpa, miten lähtee röörit puhdistumaan. :D


For my friends and followers abroad I want to tell you that I have started ten time set of salt theraphy. Main reasons are my occasional nose bleeding (I assume because of the dry mucosa) and allergic flu. I also have a skin disease called psoriasis which is in a very good balance at the moment, thank God! I found good place for the treatments from my hometown Oulu. Will see if and how it helps! :) I let you know.


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post